Expositie Terpkerkje te Oud Urmond.

Samen met mijn lieve kunstvrienden Loek, Cecille,Ingrid exposeer ik in het monumentale Terpkerkje te oud Urmond van 1,2 en 3 november 2019. Iedereen is van harte uitgenodigd en de toegang is gratis.

Expositie

Op 26 juni 2016 exposeer ik, samen met andere kunstenaars, in de Botanische tuin te Kerkrade. Noteer het in jullie agenda want het is echt de moeite waard er naar toe te gaan om te genieten van het geweldig mooie aanbod aan kunst.

"Pinnen"

Sinds kort bestaat er de mogelijkheid om te kunnen pinnen. 

Expositie 2016 Terpkerkje.

Op 16, 17 en 18 september 2016 exposeer ik met nog drie andere kunstenaar in het Terpkerkje te oud Urmond. Verdere gegevens zullen nog volgen maar noteer deze dat alvast in uw agenda.

Nieuwe kunstsite

Beste kunstvrienden,

Vanaf 1 januari 2015 is deze kunst-site actueel en voor iedereen bereikbaar. We gaan met de tijd mee en hebben nu gekozen voor een andere manier van aanpak. Maakte Irene eerst de site in "Dreamweaver" . Dit was heel omslachtig en koste veel tijd. Nu kiezen we voor een andere aanpak en een gemakkelijkere manier. Door op de verschillende buttons te klikken kunt u alle activiteiten bekijken.

Aan het werk.

Aan het werk.